Silver in Motion

Netwerk voor Hedendaagse Zilverkunst / Contemporary Silver Art Community

RUBRIEK "LICHT OP ZILVER" in "COLLECT" oktober 2013

-          De meest internationaal georiënteerde zilversmeden Thalen & Thalen, met werkplaats in de Belgische Ardennen en een galerie in Brussel, zijn weer vertegenwoordigd op de SOFA te Chicago. Deze prestigieuze kunst- en designbeurs wordt gehouden van 31 oktober tot 3 november. De zilverkunst van Rob en Jaap Thalen was in september te zien in galerie “Kuhnstücke”, nabij Stuttgart. Van 3 tot 8 december wordt hun werk getoond in Design Miami, in het kader van de beurs Art Basel Miami Beach. Dan zullen zij ook een pop-up event in het Miami Design District verzorgen, in de vorm van een “déjeuner sur l’herbe”. Hun zilveren tafelgerei exposeren zij dan op een houten tafel van een 6 meter lange boomstam.

-          Het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven heeft een volledig ingerichte werkplaats voor zilver- en goudsmeden gecreëerd. Deze publiektoegankelijke werkplaats, die op 19 september jl. feestelijk werd geopend, biedt aan meerdere startende zilver- en goudsmeden de kans om zich als cultureel ondernemer verder te ontwikkelen op hun vakgebied en is een aanwinst voor de zilverstad Schoonhoven.

          

Nieuws voor de rubriek ‘Licht op zilver’ in´Collect`? Stuur dan uw informatie over aanstaande (verkoop)tententoonstellingen, zilverevenementen, symposia, lezingen, bijzondere opdrachten en dergelijke, alsmede vermeldenswaardigheden op het gebied van hedendaags (groot) zilver in Nederland of betrekking hebbend op Nederlandse zilversmeden naar silverinmotion@ymail.com.

En publiceer als lid uw nieuws natuurlijk ook on-line op deze netwerksite. 

Weergaven: 40

Opmerking

Je moet lid zijn van Silver in Motion om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Silver in Motion

© 2019   Gemaakt door silverforest.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden