Silver in Motion

Netwerk voor Hedendaagse Zilverkunst / Contemporary Silver Art Community

Henk Bos
  • Man
  • Schoonhoven
  • Nederland

De vrienden van Henk Bos

  • jelle van helsdingen
  • Arno I. Korenhof
  • Jan van Nouhuys
  • Louis Hankart
  • yvonne welman
  • Paul de Vries
  • silverforest

Discussies van Henk Bos

Zilversmeden zouden zichzelf veel beter moeten verkopen (How to sell yourself as a silversmith)
1 antwoord 

Stelling:70% van de inspanningen van een aankomend zilversmid zou moeten zitten in PR en Marketing activiteiten, om een naam als zilverkunstenaar op te bouwen; 30% in feitelijke productie van…Doorgaan

Tags: pr, marketing

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van André Verhoog 6 Feb 2013.

 

De pagina van Henk Bos

Profielgegevens

Bent u zilversmid en maakt u groot zilver? Zo niet, geef dan uw relatie aan met eigentijdse zilverkunst. / Are you a silversmith? If not, specify your relationship to contemporary silver art.
Bestuurder Silver in Motion. Voormalig bestuurder van Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven en Vriendenkring Zilvermuseum Schoonhoven.

De foto's van Henk Bos

De blog van Henk Bos

EENMALIGE EXPOSITIE GROOT MODERN ZILVERWERK DOOR JONGE ZILVERSMEDEN IN STADHUIS SCHOONHOVEN op 5 juni, 2e pinksterdag

Hedendaags modern zilverwerk zoals schalen, kandelaars, vazen, bekers en objecten, gemaakt door jonge zilversmeden met een passie voor het ambacht. Dat kunnen bezoekers van de Nationale Zilverdag (www.zilverdag.nl), 2e pinksterdag in Schoonhoven, bewonderen op een bijzondere eenmalige expositie van groot(s) zilver in het Stadhuis aan de Haven.  Voor modern zilver maken de zilversmeden gebruik van zowel oude smeedtechnieken - met hamer en staak een plaat…

Doorgaan

Geplaatst op 20 April 2017 om 14.41

NU AANMELDEN VOOR NOVITEITENSHOW IN SCHOONHOVEN OP 2e PINKSTERDAG

Zilversmid? Doe dan nu mee aan de Zilverdag Noviteitenshow op 2e Pinksterdag in Schoonhoven; de Silver Challenge! Laat je uitdagen tot vernieuwing in het edelsmeden. De afgelopen jaren was er verrassend werk te zien. De geëxposeerde inzendingen worden gejureerd door de bezoekers van de Nationale Zilverdag. Er zijn mooie prijzen te winnen maar de belangrijkste is natuurlijk eeuwige roem!

Voor alle info: …

Doorgaan

Geplaatst op 2 Februari 2017 om 15.47

PRESENTATIE DOOR DEELNEMERS AAN MASTERCLASSES JAN VAN NOUHUYS

Tijdens de 'Nacht van het Zilver' op 10 december 2016 in Schoonhoven, hebben acht van de negen deelnemers aan de masterclasses die Jan van Nouhuys de afgelopen jaren heeft gegeven, hun werk laten zien. Dat gebeurde tijdens een eigen presentatie in 'De Hoge Vierschaar', de expositieruimte onder de gewelven van het Schoonhovense stadhuis. Het ging om werk van Guido Schram,…

Doorgaan

Geplaatst op 11 December 2016 om 21.21

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van Silver in Motion om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Silver in Motion

Op 5 Maart 2010 om 22.18 zei Hans Welman...
Foto's van studenten werkstukken.
De geplaatste/verwijderde mobiles waren geen selectie, maar alle voldoende examenwerkstukken "montage technieken" ontworpen en gemaakt door studenten van de Vakschool.
Mogelijk niet allemaal even boeiend, maar allen ontstaan na een uitgebreid ontwerptraject. Zij verdienden het daarom allemaal, zonder onderscheid, even in het zonnetje gezet te worden.

Hoewel ik niet in een zinloze polemiek over kwaliteit van werk of opleiding betrokken wil worden en zeker geen aanleiding wil zijn voor anderen om zich van het gedachtengoed van Silver in Motion af te wenden, zal er ruimte en respect moeten zijn voor verschil van inzicht of mening over het werk van (toekomstige-) vakgenoten.

Daarom plaats ik nu een selectie foto's op mijn pagina van zilverwerk, grotere sieraden en objecten, in de afgelopen tijd ontworpen en gemaakt door studenten goud en zilversmeden aan de Vakschool in Schoonhovenals als examenwerk, meesterstuk of voor prijzen genomineerd.
Hans Welman.
Op 2 Maart 2010 om 10.54 zei yvonne welman...
Hoi Henk
Dit zwart ziet er wat rustiger uit. Ik snap nog niet hoe ik mijn eigen pagina moet veranderen maar dat komt nog wel. het verschil tussen prikbord, blog en berichten is er voor mij ook nog niet. Ik zie alles overal verschijnen.
groet yvonne
 
 
 

© 2019   Gemaakt door silverforest.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden